Nyhet

Rappere på bærtur

Lars Vaular, A-Laget og Jonas V inntar ikveld hovedstadens storstue, Rockefeller - sjekk ut Girsons (A-Laget) nye musikkvideo, hvor Jonas V og Petter B gjester.

Bergensrapperne tar over hovedstaden i kveld når Rockefeller får besøk av Lars Vaular, A-Laget og Jonas V. Vaular og Jonas V slapp nylig singelen «Mye Mere» sammen, og nå gjester Jonas V den rykende ferske låten fra A-Lagets Girson, «Later Som». Disse låtene, og en rekke flere hits blir garantert å høre fra scenen på Rockefeller i kveld.

Det har ramlet mye lovord ut for konserter denne gjengen har vært involvert i tidligere i år, og det ligger dermed an til tidenes Bærtur:

GAFFAs anmelder Ingvar Örn Thrastarson kalte Vaulars konsert på Øya for en hitparade og sa blant annet følgende:

– På alle mulige måter en velkomponert opptreden som regnet aldri klarte å ta brodden av.

A-Laget stod på samme scene tidligere under samme festival, og GAFFAs Kjetil Sandlund lot seg imponere av konserten:

– Sist jeg så de live løftet de, ja nærmest sprengte, taket på Blå en sen lørdag natt. Onsdag ettermiddag på Sjøsiden er ikke et sted man forventer det samme, men etter tre låter med sammenhengende bassangrep på kroppen klarer de faktisk å få folk i bevegelse her også. Det virker faktisk litt som om gutta selv er litt sjokkerte over hvor mye folk og god stemning det er.

Billetter til kveldens konsert er i salg via Billettservice. Sjekk ut den ferske videoen til «Later Som» her:

ANNONCE