Nyhet

Pandreas klar med debut-EP

Ulsteinviks Pandreas har gjort seg bemerket via Urørt tidligere i år, og nå er den unge jusstudenten klar med splitter ny singel - forsyn deg av denne gratis her nå.

Det kan se ut til at Gothminister snart må finne seg i å få selskap som advokat i landets musikklandskap, i disse dager debuterer nemlig jusstudenten Andreas Kleven Rasmussen med sin selvtitulerte EP. Denne slippes digitalt 8. oktober, men allerede nå kan man forsyne seg av singelen «Flygespark» helt gratis.

EP-en er spilt inn i samarbeid med Njål Paulsberg, som ellers holder seg opptatt med navn som Put Your Hands Up For Neo-Tokyo og Young Dreams.

Sammenligningene med navn som Gold Panda, Four Tet, Caribou og The Field er ikke akkurat dagligdags her til lands, men etter å ha hørt noen låter av det unge talentet så er det ikke så vanskelig å skjønne hvorfor nettopp disse navnene dukker opp. Dette har gjort at Slottsfjell og Gut Feelings allerede har hatt Pandreas på sin festivalplakat så langt i år, og det kan nok hende at han må belage seg på en god del spillejobber fremover.


«Flygespark» er altså navnet på den første smakebiten fra «Pandreas EP», som 8. oktober slippes via Sellout - hør og last ned låten gratis her:

Pandreas - Flygespark (new mix - Pandreas EP out digital 8th of october ) by Pandreas

ANNONCE