Nyhet

Hør Godspeed You! Black Emperors nye album

Kanadierne har lagt ut hele sitt kommende album som streaming på nettet, en knapp uke før det offisielle slippet. Hør det her!

Rett før helgen kunne GAFFA melde at det ti mann store kanadiske postrockbandet Godspeed You! Black Emperor snart var aktuelle med sitt første album på ti år. Bandet er i skrivende stund i gang med en lengre turné i USA, og i forbindelse med deres konsert i østkystbyen Boston forrige mandag, kunne oppmerksomme fans gjøre en sjokkerende oppdagelse i bandets merchstand. Gjemt mellom blant annet t-skjorter og tidligere utgitte album av bandet, kunne de finne et splitter nytt album, som altså har fått det noe tidkrevende navnet «'Allelujah! Don't Bend! Ascend!». De fire spor lange albumet kom som julekvelden på kjerringa på ans som har ventet på et nyt utspill fra bandet i et tiår.

Plata slippes fysisk førstkommende mandag (15. oktober), men etter at bandet har vært i albumdvale såpass lenge, er det forståelig at de – eller kanskje rettere sagt plateselskapet deres – har blitt utålmodige. I dag dukket nemlig plata opp på hjemmesiden til den britiske avisen The Guardian, hvor den kan streames i sin helhet.

Klikk her for å sjekke ut «'Allelujah! Don't Bend! Ascend!».


ANNONCE