Nyhet

Crystal Castles utsetter albumslipp – igjen

Kanadierne utsetter sitt tredje album for tredje gang – men denne gangen kun en snau uke. Albumslippet er utsatt til midten av november.

Crystal Castles, som består av Ethan Kath og Alice Glass, skulle etter planen slippe sitt tredje album – hvis cover er avbildet – i september, men etter at bandet meldte at utsatte slippet av albumet til begynnelsen av november, nærmere bestemt mandag 5. november.

– New album = November, var alt kanadierne hadde å melde i den gangen, og dermed måtte bandets fans smøre seg med tålmodighet en stund til. Noen grunn til albumutsettelsen, slippdato eller navn på albumet ble ikke oppgitt av den hemmelighetsfulle duoen, og det samme var tilfellet i dag, da duoen utsatte slippet av sitt tredje album nok en gang – denne gangen riktignok bare med en uke, til mandag 12. november.

Den første smakebiten fra det kommende albumet fikk man allerede i juli, da i form av låten «Plague». Deres forrige album kom i april 2010, og ble anmeldt av GAFFAs Jesper Bruhl, som lot seg imponere av bandets evne til å følge opp debutalbumet på en overbevisende måte.


– Musikalsk sett har de mye å komme med på «Crystal Castles» (som forvirrende nok har samme selvbetitling som debutalbumet). Duoens sammensatte uttrykk forener det underholdende med det utfordrende, hvilket alltid er en god ting, og med låter som den sofistikerte «Violent Dreams», den støyende og skumle «Fainting Spells» og den helt suverene «Year Of Silence», er det all mulig grunn til å utforske de kanadiske krystallslottene, skrev Bruhl, og skjenket albumet fem stjerner.

Som et plaster på såret for utålmodige fans, kan man trøste seg med låten «Wrath of God», som er den andre singelen fra det kommende albumet. Sjekk ut låten under:

Crystal Castles - Wrath Of God by Crystal Castles


ANNONCE