Nyhet

50 Cent kutter ut Twitter

Rapstjernen er lei av å bli trakassert, og melder nå at han kutter ned på bruken av mikrobloggingtjenesten.

Den amerikanske rapperen 50 Cent – hvis døpenavn er Curtis James Jackson III – omfavnet tidlig Twitter, hvor han har vært særdeles aktiv, både med egne tweets og med å kommunisere med sine fans.

Nå melder han imidlertid at han har sett seg lei på mikrobloggingen, og planlegger å forlate nettsamfunnet. Grunnen til at Jackson har mistet tastegløden, er en stadig mer aktuell problemstillingen i dagens internettbasert samfunn: Mobbing.

– Jeg blir angrepet dagen lang her, svarte Jackson på spørsmål fra en fan om hvorfor han var så frekk mot alle på Twitter.


– Jeg forlater Twitter snart, så dere får finne andre måter å få fans på (sic), skrev rapperen kort tid etterpå.

I det siste har rapperen gjort seg bemerket på nettsamfunnet ved å poste til dels kontroversielle og forvirrende tweets. Jackson har også beefet med andre rappere på Twitter, noe som jo markerer at drittslengingen har funnet veien til andre kanaler enn musikken. Da rapperen French Montana under et intervju stilte spørsmålstegn ved Jackson posisjon som raptungvekter, var Jackson raskt ute med å stikke Montana tilbake.

– Jeg hørte det var en @frenchmontana-lyttefest på Interscope, så her er jeg (sic), responderte 50 Cent syrlig.


Tidligere denne høsten har 50 Cent postet en slags guide til hvordan hans fans kan unngå å onanere, etter at han selv har konkludert med at kvinner for hans egen del ikke utgjør annet enn forvirring i dagliglivet. «Gud ser deg», påpekte rapperen, og hintet med det til den noe arkaiske oppfatningen om at onanering er en synd.

– Ikke sjekk ut pornonettsteder. Vær bevisst: Ikke snu deg etter mennesker på gaten. Ikke dra på strippeklubber. Ikke se i begjærlige blader, var de fire tipsene Jackson hadde å komme med når det kom til anti-onanering.

Etter at rapperen truet med å forlate nettsamfunnet, har han etter sigende kun holdt seg til å lese andres teets og retweete meldinger som går god for hans «Street Kings»-album eller hans hodetelefonmerke SMS Audio.


ANNONCE