Nyhet

Se video fra Pandreas

Rotløs drabantbyungdom drar på oppdagelsesferd og havner i lei knipe i musikkvideoen til låten «Glimt», som har premiere her på GAFFA.

Den bergensbaserte jusstudent og elektronikamusiker Andreas Kleven Rasmussen fra Ulsteinvik på Sunnmøre gjorde seg tidlig bemerket på NRK Urørt, og hans elektronika ble av noen sammenlignet med band som Gold Panda, Four Tet, Caribou og The Field, og sunnmøringen viste såpass mye talent at han havnet på festivalplakatene til både Gut Feelings og Slottsfjell sommeren som var.

I begynnelsen av oktober fikk man endelig håndfaste bevis på Pandreas liv og virke, da han slapp en brillefin debututgivelse i form av en selvtitulert EP. Utgivelsen ble spilt inn sammen med synthguruen Njål Paulsberg, som ellers beskjeftiger seg med band som Young Dreams og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo.

Nå er Pandreas aktuell med videoen til låten «Glimt», som var det siste sporet på hans selvtitulerte debut-EP. I den Kristian Engelsen-regisserte videoen får man bekreftet påstanden om at lediggang er roten til alt ondt, i det en langhåret og formodentlig arbeidsløs, ung mann fra en navnløs drabantby drar på oppdagelsesferd og etter hvert havner i en lei og bilrelatert klemme på et grustak. For øvrig bør det nevnes at videoen er den tredje, norske musikkvideoen på kort tid som benytter seg av poetisk burning.


Sjekk ut videoen under:

ANNONCE