Nyhet

Imagine Dragons gjester Oslo

Indierock-kvartetten bak radiohiten «Radioactive» inntar Blå i midten av april.

Rockebandet Imagine Dragons fra Las Vegas opplever suksess i Norge for tiden med låten «Radioactive», som i skrivende stund er B-listet på NRK P3. I dag ble det klart at bandet spiller på Blå i Oslo tirsdag 16. april.

I 2009 og 2010 gikk bandet inn i The Killers' studiofasiliteter, Battle Born, og resultatet av disse studioøktene ble tre EP-er, som igjen skaffet dem en platekontrakt med Interscope Records. Bandet jobber i tett samarbeid med produsenten Alex Da Kid, som tidligere har skrudd på knottene for storheter som Dr. Dre, Rihanna, Nicki Minaj og Eminem.

I februar i år slapp de EP-en «Continued Silence», som skulle vise seg å bli noe av et gjennombrudd for bandet, da den inneholdt den svært suksessfulle og dubstep-oppspritede singelen «Radioactive». I år har de ridd stødig på den fossende popularitetsbølgen med å spille på en rekke amerikanske talkshows, og musikken deres har også blitt brukt i TV-spillene «Assassin's Creed 3» og «FIFA 13», noe som ikke har satt bremser på kvartettens popularitet på verdensbasis.


Debutalbumet deres het «Night Visions», og ble sluppet i begynnelsen av september i år. Albumet debuterte på andreplass på den amerikanske Billboard 200-listen, og solgte hele 83.000 utgaver den første uken. I skrivende stund har bandet solgt godt over 205.000 eksemplarer av debutalbumet. 

Hør hele «Continued Silence» under:

ANNONCE