Nyhet

Bow To Each Other slipper singel

Den norsk-kanadiske og lovordhøstende duoen har tilbrakt tid i studio, og første smakebit fra deres kommende album slippes på torsdag. Sjekk ut den brillefine videoen til «Darling» her!

Duoen består av kanadiske Megan Kovacs og karmøyværingen Gunnhild Kristoffersen, som møtte hverandre mens de begge bodde i Liverpool. Aktive med sine respektive prosjekter i England, begynte de å skrive låter og opptre sammen da de flyttet til Norge. Duoen er inspirert av både synthpop fra åttitallet og svulstig filmmusikk fra nittitallet, samt artister som Kate Bush, Sufjan Stevens, Bon Iver og Robyn, noe som gjør at deres musikk ikke bare fremstår melankolsk, men også håpefull og varm.

Bow To Each Other har allerede fått en del oppmerksomhet på steder som NRK Urørt, og i desember i fjor slapp de EP-en «I Don't Hear All The Noise». I kjølvannet av debututgivelsen varmet de også opp for band og artister som Hypertext og Susanne Sundfør – sistnevnte artist varmet de opp for på hennes konserter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i april i år, og et hektisk og innbringende år for duoen ble kronet med en booking til by:Larm 2013.  

Brilliance Records' Diamond Club har satset på kombinasjonen Østgård og Bow To Each Other når de nå slipper det sjette bidraget til singelserien, og førstkommende torsdag – 22. november – spiller de på Mono, sjekk ut Facebook-eventen her.


I mellomtiden kan man kose seg med videoen til låten «Darling», som altså slippes på torsdag. Videoen er laget av Ingrid Lykke og Children and Corpse Playing in The Streets-medlemmet Marit Harnes, og kan ses under:

ANNONCE