Nyhet

The Flaming Lips samarbeider med «alle»

Detaljene rundt den neste eksklusive utgivelsen The Flaming Lips har planlagt er nå klare - utgis på dobbel LP i ekstremt begrenset opplag i forbindelse med Record Store Day.

Før jul var det Bon Iver som stakk av med prisen for artisten som var å se i flest nye samarbeidsprosjekter, men nå kan det se ut som at The Flaming Lips overgår den godeste Justin Vernon. Dog Bon Iver er naturligvis, som GAFFA tidligere har meldt, også på listen over artister som samarbeider med The Flaming Lips. Utgivelsen slippes som en del av Record Store Day, som arrangeres 21. april.

I tillegg til Bon Iver så finner man også Erykah Badu, Ke$ha, Chris Martin (Coldplay), Tame Impala, Jim James (My Morning Jacket), Biz Markie, Nick Cave, New Fumes og Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Dette i tillegg til tidligere utgitte samarbeider med Yoko Ono, Neon Indian, Prefuse 73 og Lightning Bolt. Alt dette kommer til å utgis som en dobbel LP i ekstremt begrenset opplag, hvor hvert eneste eksemplar får et unikt design. Det er Pitchfork som melder dette.

Dette er bare et av mange sprell fra The Flaming Lips den siste tiden, bandet slapp i fjor blant annet en 24 timer lang låt, utgitt i 13 eksemplarer, som en USB-pinne i en hodeskalle. Denne fulgte opp bandets seks timer lange låt, «I Found A Star On The Ground».


Den fysiske utgaven kan nok kjapt bli særdeles vanskelig/umulig å få tak i, men «The Flaming Lips & Heady Fwends» ser i alle fall slik ut:

Side 1:
01 - 2012 (feat. Ke$ha and Biz Markie)
02 - Ashes in the Air (feat. Bon Iver)
03 - Helping the Retarded to Know God (feat. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros)

Side 2:
04 - Supermoon Made Me Want To Pee (feat. Prefuse 73)
05 - Children of the Moon (feat. Tame Impala)
06 - That Ain't My Trip (feat. Jim James - My Morning Jacket)
07 - You, Man?  Human? (feat. Nick Cave)


Side 3:
08 - I'm Working at NASA On Acid (feat. Lightning Bolt)
09 - Do It! (feat. Yoko Ono)
10 - Is David Bowie Dying? (feat. Neon Indian)

Side 4:
11 - The First Time Ever I Saw Your Face (feat. Erykah Badu)
12 - Thunder Drops (feat. New Fumes)
13 - I Don't Want You to Die (feat. Chris Martin - Coldplay)


ANNONCE