Nyhet

Premiere: Sigurd Julius

Sigurd Julius ligger an til å få en travel sommer, og det er ikke akkurat drøyt å påstå at den nye singelen kommer til å bli vanskelig å unngå fremover. Hør den her nå!

I mars slapp Sigurd Julius det finurlig titulerte minialbumet «Skull ønska vi va dem vi va da vi ønska vi va dem vi e», og nå er en ny utgivelse på plass. Utgivelsen det er snakk om er singelen «Midtsommerkveld», og det skal godt gjøres å ikke ha den klistret til hjernebarken en god stund etter første gjennomlytting.

Når plateselskapet Kakao Musikk påstår at 21-åringen «revitaliserer den utskjelte trønderrocken», så er det ikke uten grunn. Sigurd Julius synger nemlig på dialekt, og gjør det på en måte som gjør at den såkalte trønderrocken appellerer til flere enn bare trønderne igjen. At han liker The Shins er heller ikke akkurat skadelig for låtene hans, og det høres godt også på denne nye singelen.

«Midtsommerkveld» slippes også på EP-en «Gi faen», som er ventet ute i august. Låten slippes i digitale musikksjapper først imorgen, på selveste nasjonaldagen - men allerede nå kan den høres her.

Sigurd Julius - Midtsommerkveld by Kakao Musikk

ANNONCE