Nyhet

Yelawolf og Travis Barker samarbeider

Øya-aktuelle Yelawolf avslører at han har spilt inn en EP sammen med Blink 182-trommis Travis Barker - de to får også besøk av Rancids Tim Armstrong på utgivelsen.

Det er mest sannsynlig snakk om årets mest tatoverte samarbeid når rapperen Yelawolf går sammen med Blink 182-trommis Travis Barker. Samarbeidet startet da Yelawolf designet t-skjorter til Barkers klesmerke Famous Stars & Straps, en kolleksjon som ble sluppet i midten av mai.

Yelawolfs debutalbum, «Radioactive», ble sluppet i november via Eminems Shady Records, og albumet er noe av grunnen til at den amerikanske rapperen har blitt et av de mest ettertraktede navnene i hiphop idag. Tidligere i år samarbeidet han med stjerneskuddet Ed Sheeran på singelen «You Don't Know (For Fuck's Sake)». Nå er det Travis Barker som står for tur, og samarbeidet mellom de to har resultert i EP-en «Psycho White». Det er i et intervju med Billboard at Yelawolf avslører dette. Når EP-en slippes er foreløpig usikkert.

På «Psycho White» får de to også besøk av blant andre vokalist og gitarist i Rancid, Tim Armstrong. Armstrong og Barker jobber også sammen i Transplants.


Yelawolf er i tillegg i gang med forberedelser til innspilling av oppfølgeren til «Radioactive», men det kan ta en stund før vi får høre noe av dette. Albumet har fått arbeidstittelen «Love Story», og innspillingen skulle etter planen starte nå i juni, men dette har nå blitt utsatt. 

ANNONCE