Nyhet

Pet Shop Boys gjør som Kanye West

I september kommer det ellevte studioalbumet fra Pet Shop Boys, produsert av Andrew Dawson - se musikkvideoen til «Invisible» her.

Det har gått over tre år siden Pet Shop Boys slapp sitt tiende album, «Yes» - men nå er den britiske duoen tilbake med nytt materiale. «Elysium» er navnet på det kommende albumet fra Neil Tennant og Chris Lowe, og skal etter planen slippes i september.

Albumet er produsert av Andrew Dawson, som er mest kjent for sitt arbeid med Kanye West. I tillegg har produsenten rukket å jobbe med navn som Nas, Jay-Z og Destiny's Child - for å nevne noen. Nå er det 80-tallsheltene som står for tur. Pet Shop Boys har en lang rekke hits på samvittigheten, blant annet står de bak «West End Girls», «It's A Sin», «Heart» og «Being Boring». Også via noen svært populære coverversjoner har de oppnådd stor suksess, som for eksempel med Village People-slageren «Go West» og Elvis-klassikeren «Always On My Mind».

Nøyaktig slippdato og øvrige albumdetaljer om «Elysium» er foreløpig ikke kjent. I forbindelse med annonseringen av det nye albumet har imidlertid bandet sluppet en liten smakebit i form av en lekker musikkvideo til låten «Invisible». 

ANNONCE