Nyhet

Albumteaser fra The Killers

Denne uken har Muse allerede skapt oppstyr med sin albumteaser, og nå har enda et av verdens største rockeband sluppet teaser fra sitt kommende album - men er det noe dubstep i vente fra The Killers?

September blir en innholdsrik måned for mange millioner fans rundt omkring i verden, for når både Muse og The Killers slipper plate, så gjøres det ikke i stillhet. Det skal litt til å følge opp den mye omdiskuterte teaseren fra det kommende Muse-albumet, «The 2nd Law», som plutselig brøt ut i et dubstep-kaos mot slutten, men det knyttes uansett mye forventninger opp mot det kommende albumet fra The Killers også.

Som GAFFA tidligere har meldt, kommer bandets fjerde album, «Battle Born», i september. Albumet følger opp «Day & Age» fra 2008, et album som har passert tre millioner solgte eksemplarer, og det er ingen grunn til å tro at «Battle Born» blir mindre populært.

Nå har The Killers sluppet en liten teaser, hvor man kan høre utdrag fra en av låtene på albumet. Det hele starter egentlig ikke så ulikt fra Muse sin teaser, men en hel del mindre pompøst. Få med deg hele klippet under her.

ANNONCE