Nyhet

Øya offentliggjør spilletidene

Festivalen i Middelalderparken slapp i dag oversikten over hvilke band og artister som spiller når.

Det er nå bare en snau måned igjen til Øya-festivalen går av stabelen på østkanten. Festivalen har sikret seg en rekke store navn, som eksempelvis Björk (bildet), The Stone Roses, Bon Iver, Karpe Diem og Refused, men også en rekke mindre, men like fullt spennende bookinger som Chromatics, Dâm-Funk, Papa M og John Maus. Festivalen la i dag ut spilleplanen for festivalen, og dermed blir det ytterligere lagt til rette for å få maksimalt ut av festivalpasset sitt gjennom planlegging. Det er vel halve moroa, det?

Spilletidene avslører at festivalen startes av en kvartett norske artister. Gerilja, Phone Joan, Ost & Kjex og Christian Sol går på sine respektive scener ved midnatt natt til tirsdag 7. august.

Første ut av det ovennevnte headlinerne, er Stone Roses, som spiller onsdag 8. august klokka 21.30. Bjørk spiller nøyaktig ett døgn senere, mens svenske Refused går på scenen fredag 10. august klokka 20.15.


Karpe Diem og Bon Iver får æren av å avslutte festivalen, i det de går på scenen i halv ti-draget kvelden 11. August. Festivalen slutter riktignok ikke etter Karpe Diem- og Bon Iver-konsertene: fra klokka halv tolv kan man krøste siste rest ut av festivalen ved å sjekke ut en rekke DJ-er – blant dem g-Ha, Olanskii og franske Alan Braxe – på steder som Sukkerbiten, Parkteatret, Blå og Jaeger.

Spilletidene kan beskues her.

 


 

ANNONCE