Nyhet

Livstegn fra The Avalanches?

En mystisk mikstape har dukket opp - får vi snart en oppfølger til nesten tolv år gamle debutalbumet «Since I Left You»?

For nesten tolv år siden kom det foreløpig eneste albumet fra The Avalanches, «Since I Left You». Siden den gangen har det vært særdeles stille fra det australske produsentkollektivet. Ryktene har vært mange, men oppfølgeralbumet har latt vente på seg. Tidligere i år har det vært snakk om at både Ariel Pink, Danny Brown og Jennifer Herrema bidrar på det kommende albumet, men fortsatt ikke noe informasjon om når dette skal komme - eller om det kommer.

Nå er det imidlertid noe som skjer, uten at man helt kan vite hva. I april dukket det opp en mikstape som finurlig nok ble kalt «may or may not be mixtape by ♥ ∆v∆L∆NCH∑≤ ♥», og lenken ble delt fra bandets egen Twitter-profil. Nå har det dukket opp nok en mikstape på samme nettside, «Pinchy & Friends». Denne har fått navnet «Cool Gays by Cool Gaze». Siste låt ut på denne mikstapen heter «A Track That May Or May Not Be The Avalanches». Det er ikke så lett å vite hva man skal tro, men om man vil gjøre opp sin egen mening, så kan man laste ned og høre her.

Flaks for The Avalanches at «Since I Left You» er den klassikeren den er:


ANNONCE