Nyhet

Crystal Castles med plateslipp i september

Kanadierne er snart klare med sitt tredje album. Singelen «Plague» kan høres allerede nå.

Da Crystal Castles på onsdag slapp singelen «Plague», var det nærliggende å tro at Alice Glass og Ethan Kath var på trappene med oppfølgeralbumet til sitt selvtitulerte andrealbum fra 2010.

Den Toronto-baserte duoen ventet ikke lenge med å annonser slippdatoen, riktignok, for i dag kom nyheten om at deres tredje album kommer i butikkene allerede i september. Verken eksakt slippdato eller navnet på albumet er foreløpig kjent, men er de seg selv like, vil albumet antageligvis ikke få noe navn – begge deres album er selvtitulerte, eller eventuelt navnløse.

Deres andre album kom i slutten av april i 2010. GAFFAs anmelder Jesper Bruhl lot seg imponere av kanadiernes evne til å følge opp debutalbumet på en overbevisende måte.


Musikalsk sett har de mye å komme med på «Crystal Castles» (som forvirrende nok har samme selvbetitling som debutalbumet). Duoens sammensatte uttrykk forener det underholdende med det utfordrende, hvilket alltid er en god ting, og med låter som den sofistikerte «Violent Dreams», den støyende og skumle «Fainting Spells» og den helt suverene «Year Of Silence», er det all mulig grunn til å utforske de kanadiske krystallslottene, skrev Bruhl, og ga plata fem stjerner.

Hør «Plague» under:


ANNONCE