Nyhet

Chairlift ut - Summer Camp inn

Chairlift skulle etter planen spille på Pstereofestivalen i Trondheim i august, men nå meldes det at de har avlyst og at britiske Summer Camp er huket inn som erstatter.

Chairlift opplevde en voldsom hype i 2008 da låtene «Bruises» og «Evident Utensil» herjet som verst, og oppfølgeren til debutalbumet, «Does You Inspire You?», fra samme år kom først i januar i år. «Something» opplevde ikke i nærheten av samme oppmerksomhet, selv om singler som «Amanaemonesia» og «Met Before» greide å opprettholde teften for de perfekte poplåtene. Men noe Pstereo blir det dessverre ikke på Colorado-duoen.

Som erstatter har festivalen hentet inn det noe ferskere duoen Summer Camp. De spilte på Hovefestivalen for et par uker tilbake, og GAFFAs anmelder lot seg imponere av konserten, og slo til med fem stjerner:

«Noen danser som gale, mens andre står og nyter det audiovisuelle showet. På skjermen ser vi synkronsvømming, Elvis Presley og klipp fra 80-tallsklassikeren «Teen Wolf», mens Summer Camp veksler mellom å spille fantastiske låter som «Better Off Without You» og flørte med publikum på klassisk vis.»


Nå kan også Trondheim glede seg til å få en bit av Summer Camp, som for tiden har finfine «Losing My Mind» som ferskeste singel. Pstereo 2012 foregår på Marinen i Trondheim 17.-18. august. Det er fortsatt billetter igjen.

ANNONCE