Nyhet

Flaming Lips og Bon Iver samarbeider

Stadig flere navn på listen over band som deltar på The Flaming Lips’ neste utgivelse.

Wayne Coyne og kompani avslørte i fjor høst om planene om å gi ut et album på Record Store Day. I et intervju med Billboard fortalte Coyne at tanken var å samle bandets samarbeidsprosjekter fra i fjor på ett album, i tillegg til innspillinger gjort spesielt med tanke på utgivelsen.

The Flaming Lips slapp i fjor EP'er i samarbeid Neon Indian, Lightning Bolt, Prefuse 73 og Yoko Ono/Plastic Ono Band, og har i tillegg spilt inn materiale med blant andre Nick Cave, Death Cab for Cutie, Ghostland Observatory og Cloudland Canyon.

I et intervju med Rolling Stone bekreftet Wayne Coyne at også Bon Iver blir å finne på albumet. Justin Vernon skal sende The Flaming Lips to spor, men foreløpig er det uklart om begge blir å finne på samlealbumet.

Wayne Coyne fortalte også at han jobber med flere navn, som foreløpig ikke er bekreftet. Dette skal blant annet dreie seg om svenske Lykke Li, Erykah Badu og, kanskje noe overraskende, Ke$ha.

Utgivelsesdatoen er foreløpig ikke spikret, men The Flaming Lips håper som sagt å få albumet ferdig i tide til Record Store Day, som vanligvis arrangeres den tredje lørdagen i april hvert år.

ANNONCE