Nyhet

At The Drive-In gjenforent

I 2000 kom klassikeren «Relationship Of Command» - i 2001 var det slutt. Nå, 11 år senere er de tilbake. To konserter på Coachella er det eneste på programmet foreløpig.

15. april er første konserten med At The Drive-In siden bandet ble oppløst i 2001. I ettertid har det kommet andre populære band opp av asken, som The Mars Volta og Sparta, og en hel rekke soloalbum fra Omar Rodriguez-Lopez, men alt dette har i tillegg ført til at legendestatusen til At The Drive-In har vokst seg større og større. Det er ikke å ta veldig hardt i å si at dette var en av de mest uventede og velkomne gjenforeningene post-hardcorefans kunne håpet på.

Foreløpig er det bare to konserter på Coachella i California som er bekreftet - den første 15. april og den andre 22. april. På samme festival kommer Refused også til å gjøre sin første konsert siden 1998, og det ligger dermed an til at punk- og hardcorefans fra hele verden kommer til å samles i ørkenen i California i april.

Det er foreløpig heller ingenting som tyder på at At The Drive-In skal i studio igjen. Følgende melding ble lagt ut på bandets Twitter-profil igår:

«¡ ATTENTION ! To whom it may concern: AT THE DRIVE-IN will be breaking their 11 year silence THIS STATION IS …NOW…OPERATIONAL»

Videoen under ble så lagt ut på bandets hjemmeside, og uten at den kommer med noe ny informasjon er det nok ikke usannsynlig at den er nok til å fremkalle ståpels hos samtlige som har gått rundt og drømt om denne gjenforeningen.

At The Drive-In Website Intro from MONDIAL on Vimeo.

ANNONCE