Nyhet

Moonface og Siinai til Norge

Spencer Krug er mest kjent fra Wolf Parade, men hans soloprosjekt Moonface er ikke til å kimse av heller, og i mai tar han med seg finske Siinai og besøker tre norske byer.

Moonface og Siinai er i disse dager aktuell med nytt album. Siinai spilte i Norge denne helgen i forbindelse med by:Larm, og var i tillegg nominert til Nordic Music Prize.

Spencer Krug har lenge vært fan av finnene, og dette er første gangen de to samarbeider. Det var da Wolf Parade var på turné med Joenssu 1685, som deler medlemmer med Siinai, at de oppdaget at de hadde mye til felles og kunne tenke seg å samarbeide.

Albumet «Heartbreaking Bravery» slippes via Jagjaguwar/Tuba i april, og allerede kan man forsyne seg av første smakebit fra albumet helt gratis. Hent «Teary Eyes & Bloody Lips» her nå.


I forbindelse med albumslippet legger de ut på en turné. For å få med seg dette bør man merke av en av eller alle disse datoene.

15.05: Mono, Oslo
16.05: Bergen Kjøtt, Bergen
18.05: Grottene, Stavanger

I fjor kom Moonface med albumet «Organ Music, Not Vibraphone Like I'd Hoped». Herfra er låten «Fast Peter» hentet, sjekk videoen under her:


ANNONCE