Nyhet

Madonna til Oslo

Onsdag 15. august returnerer Madonna til Telenor Arena i Oslo.

Det skjer mye for fans av Madonna i disse dager, på fredag kunne Oslo City by på verdenspremiere på popdronningens video på kjøpesenterets storskjerm over hovedinngangen. Singelen «Give Me All Your Luvin'», en låt gjort med Nicki Minaj og MIA er i salg nå, og albumet «MDNA» er ute i slutten av mars. Det betyr også at Madonna World Tour 2012 tar turen innom Telenor Arena til sommeren.

Madonna har allerede fått mye oppmerksomhet rundt det kommende albumet, mest på grunn av tittelen som er en referanse til dopet MDMA, et annet navn for ecstacy. Albumet har navn som William Orbit, Martin Solveig og Benny Benassi på produsentsiden.

Det ble også mye oppmerksomhet rundt Madonnas opptreden under helgens Super Bowl, da MIA viste fingeren på live TV og føyde seg inn i rekken av skandaler i det beryktede pauseshowet under arrangementet.


15. august kommer i alle fall Madonna tilbake til Oslo, og det kan nok tenkes at billettene forsvinner veldig raskt. Billetter legges ut for salg mandag 20. februar via Billettservice, og da kan det lønne seg å sitte klar foran datamaskinen.

ANNONCE