Nyhet

Gåte-Gunnhild solodebuterer

Neste uke spiller Gåtes vokalist Gunnhild Sundli på by:Larm - nå kan man høre og laste ned hennes første solosingel helt gratis.

Gåtes vokalist Gunnhild Sundli har vært lite aktiv som artist de siste årene, med unntak av et par opptredener med nå nedlagte Gåte har det vært stille. Tiden har hun brukt som skuespiller på Trøndelag Teater. Nå er imidlertid gullstrupen snart klar med sitt første soloalbum, og idag kom første smakebit.

Låten hun byr på heter «Gi Mæ Fred», og er produsert Jostein Ansnes og Magnus Børmark - sistnevnte gitarist i Gåte, og i disse dager aktiv med bandet 22. Låten har fokus på den karakteristiske stemmen til Sundli, og hovedpersonen selv beskriver låtens tema slik:

– «Enkelte ganger kan man bli smågal av tankene sine. Ved å ikke komme seg ut av et mønster som er dannet av noe du har opplevd. Den handler om at jeg noen ganger vil ha fred fra mine egne tanker.»


«Gi Mæ Fred» kan man forsyne seg av helt gratis på gunnhildsundli.no nå. Men den er gratis bare frem til 13. februar - da legges den ut for salg.

Sundli spiller to konserter under by:Larm - torsdag 16. februar på Gamla og fredag 17. februar på Sentrum Scene.

ANNONCE