Nyhet

Blå feirer 15

Spillestedet Blå i Oslo feirer 15 år i stor stil neste uke - navn som Hanne Hukkelberg, Rumble In Rhodos og godt over 30 DJs er noe av det som står på programmet.

Blå har på sine 15 år i Oslo rukket å bli en aldri så liten institusjon i byen, og med flere hundre arrangementer hvert eneste år er det kanskje ikke så rart. Både som konsert- og klubbarrangør har de gjort seg bemerket, og når man fyller 15 år, en liten evighet i utelivsbransjen, må det naturligvis feires. 

Feiringen startes med en kveld på onsdag for de som har satt pris på de mer alternative kveldene på Blå, for gjennom årene har det vært store mengder av jazz, støy og avant garde på Blå. Videre sammenfaller feiringen med slippfesten for Hanne Hukkelbergs ferske album, «Featherbrain». Fredag ligger an til å bli en indiefest av dimensjoner når Rumble In Rhodos headliner en imponerende kveld.

Lørdag inntar i overkant av 30 DJs Blå, det de alle har til felles er at de alle har vært innom med klubbkonsepter på Blå jevnlig. Dette betyr i praksis at hver DJ bare får rundt syv minutter hver til å spille i løpet av kvelden.

Onsdag 29.02: ÆÆ XL + Lord Kelvin + Faux Pas + Astro-Sonic
Torsdag 01.03: Hanne Hukkelberg
Fredag 02.03: Rumble In Rhodos + Ungdomskulen + Beglomeg + The Turns + Center Of The Universe + Koppen + Pilemil
Lørdag 03.03: House Party - Over 30 DJs

Slik så det ut sist gang Rumble In Rhodos og Ungdomskulen delte scene:

ANNONCE