Nyhet

Yeah Yeah Yeahs på vei med nytt

Instagram-bilde fra trioen bekrefter nytt album til våren.

I en tid hvor stadig flere artister velger å se bort fra Kiss' evige mantra om å «shout it out loud» og heller legger ut små hint til evig irritasjon og spekulasjon, men desto større blest omkring selve bandene, kan det ta tid får man får endelige bekreftelser på om noe er på vei, eller ikke.

Dette har vært tilfellet med Brooklyn-trioen The Yeah Yeah Yeahs, som i følge ryktene snart er aktuelle med sitt fjerde studioalbum, som blir oppfølgeren til «It's Blitz» fra 2009. I slutten av forrige måned hevdet en radio-DJ at et nytt album fra bandet var på vei, mens tidligere LCD Soundsystem-frontmann James Murphy på sin side nektet for at han skal ha produsert ja-enes fjerde studioinnsats.

8. desember spilte Yeah Yeah Yeahs konsert for et publikum på skarve sytti mennesker, hvor en god del av låtene var splitter nye. I går instagrammet derimot bandet den endelige bekreftelsen på at et nytt studioalbum er på vei.


– DNA upgrades, spontaneous evolution and NEW YEAH YEAH YEAHS RECORD ARRIVING SPRING 2013! Finally, var kommentaren som stod under et bilde av bandets vokalist, Karen O. Bandets kommende album har derimot ikke fått verken navn eller offisiell slippdato.

«It's Blitz» utkom i april 2009, og ble anmeldt av GAFFAs John Fogde.

– Kan man leve med at punken har blitt drevet ut av Yeah Yeah Yeahs, står man tilbake med et vellydende album med en bent ut fantastisk vokalist, som sammen med gitarist Nick Zinner og trommeslager Brian Chase yter helt fantastisk på låter som «Runaway» og den ytterst dansevennlige åpningslåten «Zero», skrev Fogde, og ga albumet fire stjerner.


ANNONCE