Nyhet

Robert Plant overfalt på scenen

Led Zeppelin-vokalisten ble lagt i bakken av overivrig fan under en konsert i Sør-Amerika.

Robert Plant havnet i basketak under en konsert i Argentina forrige torsdag, da en overivrig fan løp opp på scenen. Led Zeppelin-vokalisten opptrådde med bandet The Sensational Space Shifters i landets hovedstad Buenos Aires, da en energisk konsertgjest penetrerte sikkerhetslenken ved scenekanten da Led Zeppelin-låten «Rock and Roll» ble fremført.

En vakt var derimot raskt på pletten og fikk buksert konsertgjengeren av scenen, og i tumultene falt Robert Plant over ende på scenegulvet. Den 64-årige rockestjernen kom ikke øyensynlig til skade etter opptrinnet, og det later til at opplevelsen ikke ødela konserten for Plant.

– Takk for den moderlige kjærligheten, meddelte vokalisten spøkefullt til konsertpublikummet noe senere.


Den legendariske rockevokalisten er for øvrig i vinden for tiden med konsertfilmen «Celebration Day», hvis materiale er hentet fra bandets foreløpig siste opptreden i 2007. For tiden går filmen på kinoer i utvalgte land, men Norge ble dessverre ikke tatt med i utvalget denne gangen. Man kan derimot trøste seg med at «Celebration Day» blir gjort tilgjengelig for bandets norske fans i god tid før jul, og kommer som både DVD og Blu-ray sammen med en CD den 19. november. I desember kommer en trippel vinyl-utgivelse av konserten.

Plant bidrar også med vokal på en låt på det kommende, tiende  studioalbumet til skottene i Primal Scream.

– Alt jeg har gjort har vært basert på å starte med blanke ark. Hva skjer? Kan jeg ta del i noe som er nytt og spennende? Om noen har gode ideer, stiller jeg meg alltid positiv til det. Jeg bidro med vokal på den kommende Primal Scream-skiva fordi jeg synes måten de tar fortiden med inn i samtiden er ganske fantastisk, sa vokalisten i et nylig intervju med det engelske musikkmagasinet Mojo.


ANNONCE