Nyhet

Method Man og Redman til Oslo

Hip-hop-radarparet kommer til Sentrum Scene i anledning nytt album.

Method Man og Redman returnerer til Oslo for første gang siden 2010 og skal etter sigende være på vei med det etterlengtede nye albumet «Blackout 3», oppfølgeren til – hold fast – «Blackout 2» fra 2009 hvor blant andre norske Nasty Kutt var med. 19. desember spiller de på Sentrum Scene.

GAFFAs Christian Grubert anmeldte «Blackout 2» i sin tid og fastslo at nittitallet var i live og at det ikke nødvendigvis var noe galt i det:

– Det er kjekt med Method Man. Sleng ham inn i miksen med Wu-familien eller som et lite krydder på et R&B-nummer og han skinner stort sett alltid. Men gir du ham all plass i verden på et soloalbum aner han ikke hva han skal bruke den til. Med Redman er han alltid skarp, og omvendt. I det hele tatt fungerer Red & Meth som en duo ofte upåklagelig. At de lever i en tidslomme kan umulig komme som en overraskelse på noen. Nittitallstrommer, -samplinger, -oppbygninger, -referanser og -rim og ingen tegn på at de noengang slipper ut derfra.


Den dynamiske duoen er også kjent fra den Danny DeVito-produserte stonerkomedien «How High» fra 2001 og det klassiske MTV-programmet «Yo! MTV Raps». Du kjenner selvfølgelig også Method Man fra Wu-Tang Clan og skuespillerroller i blant annet «The Wire». Redman har i tillegg til solokarrieren utmerket seg med «supergruppen» Def Squad sammen med Erick Sermon fra EPMD og Keith Murray.

Billettsalget starter hos Billettservice allerede i morgen klokka ni.

ANNONCE