Nyhet

Ol’ Dirty Bastard festes på film

Flere medlemmer i Wu-Tang Clan spiller seg selv i kommende film.

Etter mye om og men ble det i forrige uke klart at André 3000 spiller Jimi Hendrix i den kommende filmen om gitarlegenden, dog uten familiens samtykke. Film blir det likevel, og det samme gjelder filmen om rapperen og Wu-Tang Clan-medlemmet Ol' Dirty bastard, hvis egentlig navn var Russell Tyrone Jones.

Filmen har fått navnet «Dirty White Boy», og hovedrollen spilles av Michael K. Williams. Han er nok mest kjent for sin rolle som den sammensatte raneren Omar Little i HBO-serien «The Wire», som gikk på amerikansk TV fra 2002 til 2008. Williams har også spilt i TV-serien «Boardwalk Empire», samt i filmer som «The Road», og blir også snart aktuell med en rolle i Quentin Tarantinos kommende film, «Django Unchained».

Nå kan det se ut som RZA, Method Man, Ghostface Killah og Raekwon også blir med i filmen, i rollene som seg selv.


– Vi har ingen ønsker om å hyre skuespillere til å spille Wu-Tang, uttalte Williams til New York Daily News.

Det er ikke første gang Wu-Tang Clan-medlemmer blir å se på film. Robert Fitzgerald «RZA» Diggs har allerede rukket å gjøre en viss karriere i Hollywood. Blant annet spilte han i Judd Apatows «Funny People» og i Jim Jarmuschs «Ghost Dog – The Way of The Samurai», en film han også lagde musikken til. Størst oppmerksomhet fikk han derimot for soundtracket til det første kapittelet av Quentin Tarantinos «Kill Bill»-serie.

Clifford «Method Man» Smith har også en karriere som skuespiller å se tilbake på, og spilte blant annet narkolangeren Calvin «Cheese» Wagstaff i «The Wire».


Det eneste medlemmet av rapkollektivet som ikke er bekreftet på filmens rolleliste, er Gary «GZA» Grice. Hans eget management, kunne derimot «100 prosent avkrefte at GZA ikke spiller i filmen om Ol' Dirty Bastard». Man skal aldri si aldri, derimot, så man får bare ta tiden til hjelp og se om ikke knuten knyter seg opp på egen hånd.

«Dirty White Boy» blir regissert av Joaquin Baca-Assay, og filmens handling vil bli sett gjennom øynene til Jarred Weisfeld, som i sin tid var manager for den noe mentalt labile Ol' Dirty Bastard.

Wu-Tang Clan spiller – av alle steder – på Orkanger i sommer. 29. juni står rapperne på scenen på Vannspeilet-festivalen i den trønderske småbyen.


ANNONCE