Nyhet

Kings of Leon til Hove

Familiebandet tilbake til Norge etter ti år.

Hovefestivalen lanserer i dag sitt første toppnavn til neste års festival, det amerikanske rockebandet Kings of Leon. Bookingansvarlig hos Hove, Toffen Gunnufsen, er fornøyd:

– Vi er selvsagt utrolig godt fornøyd med at det denne gangen klaffet for både oss og Kings of Leon. Bandet har stått veldig høyt på både vår egen og publikums ønskeliste i mange år, forteller han i pressekskrivet.

Kings of Leon består av brødrene Jared, Caleb og Nathan og fetteren Matthew Followill, og er et av de mestselgende moderne rockebandene. De fikk sitt gjennombrudd i 2008 med albumet «Only By The Night» i 2008, som inneholdt hitsene «Sex On Fire» og «Use Somebody». De har vunnet en haug med Grammy- og Brit Award-priser i løpet av årene, og debuterte på tredjeplass på VG-lista med sitt hittil siste album «Come Around Sundown» i 2010. Nå har de også bekreftet at de jobber med sitt neste album, som blir deres sjette. 


Den eneste gangen Kings of Leon har spilt i Norge var for ti år siden på Quartfestivalen, også den gang var det Toffen Gunnufsen som hentet dem hit. Da spilte de på Vaskeriet i Kristiansand til et publikum på under 300. Hovefestivalen har nok god grunn til å spekulere i at det kommer flere folk når de nå returnerer til Sørlandet, tirsdag 2. juli.

Blant de tidligere bookede artistene til neste års fesitval finner man blant andre Tønes, Hvitmalt Gjerde, Crystal Castles, Hanne Kolstø, Stone Sour og Bullet For My Valentine. Er du kjapp nok på labben kan du inntil nyttår sikre deg festivalpass med nedsatt pris hos Billettservice.

ANNONCE