Nyhet

Stream Yeasayers nye album

Yeasayer slipper albumet «Fragrant World» om drøye to uker, men i går la de ut alle låtene på plata – som YouTube-videoer – på forskjellige musikkblogger. Sjekk samtlige låter fra albumet her, som kun er tilgjengelige til i morgen klokken 14.00.

Brooklynbandet Yeasayer slipper sitt tredje album den 20. august på plateselskapet Secretly Canadian, men kvartetten er ikke rausere enn at de gjør alle låtene på plata tilgjengelige for streaming en kort periode. I går sendte bandet nemlig rundt YouTube-linker til forskjellige amerikanske musikkblogger, slik at man måtte gå fra det ene nettstedet til det andre for å få en liten pekepinn på hvordan det nye albumet vil fremstå – en slags skattejakt.

Også i livesammenheng ser det ut til å bli en trivelig høst for norske Yeasayer-fans. En knapp måned etter at amerikanerne slipper sitt etterlengtede tredjealbum, tar de turen til Oslo og konsertstedet Rockefeller. Dette skjer torsdag 20. september.

Fra før har låtene «Longevity» og «Henrietta» blitt gjort tilgjengelige, begge med musikkvideoer – eller abstrakte utgaver av en musikkvideo – lagd av den japanske kunstneren Yoshi Sodeoka. Videoene er tilgjengelige til i morgen klokken 20.00 Eastern Standard Time, noe som vil tilsi klokken 14.00 lokal tid.


Sjekk ut «Fragrant Worlds» elleve låter under:

«Henrietta»: «Longevity»: «Blue Paper»: «Reagan's Skeleton»: «No Bones»: «Damaged Goods»: «Glass Of The Miscroscope»: «Fingers Never Bleed»: «Devil and The Deed»: «Demon Road»: «Folk Hero Schtick»:

ANNONCE