Nyhet

Kari Bremnes vs Timbuktu

I forbindelse med den nye TV2-serien Cover Me har Kari Bremnes og Timbuktu gjort coverversjoner av hverandres låter - sjekk ut Kari Bremnes sin versjon av en av Timbuktus største hits her.

Tirsdag 28. august starter Cover Me på TV2, en ny serie hvor artister fra hver sin generasjon gjør coverversjoner av hverandre sine låter. Hver uke møtes to artister, og det hele åpnes med Kari Bremnes og Timbuktu. Den aller første smakebiten, Kari Bremnes sin tolkning av Timbuktu-hiten «Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö», kan sjekkes ut nederst i denne saken nå. Timbuktus versjon av «Københavnerkneipa» må man vente til i morgen kveld med å høre.

Programleder for serien er Gunnar Greve, kjent som dommer i Idol, jobbet med artister som Lars Vaular, Vinni, Timbuktu og Tommy Tee- - for å nevne noen - og han er tidligere medlem i hiphopgruppen Spetakkel. Han sier følgende om det aller første stjernemøtet:

– Timbuktu hadde egentlig aldri hørt om Kari Bremnes, men fikk møte en veldig spennende dame, og tok ufordringen med å gi henne sin egen versjon av hennes klassiker «Københavnerkneipe». Kari returnerte komplimentet med å tolke svenskens storhit «Alla vill till himmelen, men ingen vill dö». Kjemien var det ingenting å si på.


Ti tirsdager utover høsten vil man få se og høre en rekke snodige og usannsynlige stjernemøter, og alle disse låtene kommer til å bli utgitt digitalt etter hvert som de vises på TV. Her er en komplett oversikt over det man kan vente seg:

Timbuktu & Kari Bremnes
Timbuktu covrer «Københavnerkneipe»
Kari Bremnes covrer «Alla Vill Till Himmelen»

Lars Vaular & Jonas Fjeld
Lars Vaular covrer «Engler I Sneen»
Jonas Fjeld covrer «Lille Rapper»


Sigvart Dagsland & Philip
Philip covrer «Alt Eg Såg»
Sigvart Dagsland covrer «Sommerflørt»

Admiral P & Lars Kilevold
Admiral P covrer «Livet Er For Kjipt»
Lars Kilevold covrer «Snakke Litt»

Joddski & Ove Thue
Joddski covrer «People In Motion»
Ove Thue (Saft) covrer «Pøbla»


OnklP og Ketil Stokkan
OnklP covrer «Evig Ung»
Ketil Stokkan covrer «Glir Forbi»

Ole i'Dole og Cir.Cuz
Cir.Cuz covrer «Det Vakke Min Skyld»
Ole Evenrud covrer «Radio»

A-Lee og Torhild Sivertsen (Tomboy)
A-Lee covrer «People Get Moving»
Torhild Sivertsen covrer «The One»


Samsaya & Dag Ingebrigtsen (The Kids, TNT og Tindrum)
Samsaya covrer «Drums Of War» (Tindrum-låt)
Dag Ingebrigtsen covrer «Breaking Bad»

Cover Me starter tirsdag 28. august kloken 20:00 på TV2. Om man ikke helt klarer å vente, så kan man sjekke ut Kari Bremnes tolke den svenske rapperens hit her:


ANNONCE