Nyhet

John Dee fyller 15

John Dee, feirer 15 år denne høsten, og for å markere dette har de booket inn en rekke godbiter - nå skal hele jubileumsprogrammet slippes, og da inviterer John Dee til gratis konsert og fest.

Når et av Oslos mest aktive og sentrale konsertsteder skal feire 15 år, så går det selvfølgelig ikke forbi uten en solid markering. Så langt er A Place To Bury Strangers, Enslaved, Superfamily, Hanne Hukkelberg, Architects og Danko Jones blant navnene som er meldt klare for jubileumskonserter i september og oktober, og nå skal programmet kompletteres med enda flere navn.

Disse navnene slippes torsdag 16. august på John Dee, og på scenen står to av landets mest lovende nye navn.

Alfred Hall har allerede fått mye skryt og oppmerkomhet etter at de slapp singelen «So Bright» i fjor sommer. Det er fortsatt den eneste utgivelsen deres, men duoen jobber for tiden i studio med det kommende debutalbumet. Også her på huset har vi latt oss overbevise av bandet fra Drammen ved et par anledninger tidligere.


I tillegg spiller unge Peter Estdahl, en mann fra Tromsø som har sjarmert de aller fleste med singelen «Brother» denne sommeren. Han ble også en av favorittene i talentkonkurransen The Voice på TV2. Estdahl jobber med sin første fullengder for øyeblikket, et album som spilles inn med Sivert Høyems bassist, Rudi Nikolaisen.

Inngang denne kvelden er helt gratis. Etter konsertene står GAFFAs redaktør, Øyvind Rones, bak platespillerne og sørger for topp stemning resten av kvelden.

Full oversikt over alt som skjer på John Dee fremover finner man på Rockefellers hjemmesider.


ANNONCE