Nyhet

Damien Rice til Oslo

Damien Rice har ikke spilt i hovedstaden siden 2007, men nå returnerer mannen med den myke stemmen til Oslo for å gjøre en svært eksklusiv solokonsert.

I mars 2007 spilte Damien Rice foran et utsolgt Sentrum Scene, og etter dette har det knapt vært livstegn fra denne kanten verken når det gjelder konserter eller plater. Nå har fans her til lands fått litt av en godbit å glede seg til.

Den irske fløtepusen kommer nemlig tilbake til Oslo for å gjøre en eksklusivt solokonsert i Kulturkirken Jakob fredag 24. august. Med andre ord under tre uker til, og billettene er i salg fra og med i dag. Med over fem år siden den forrige konserten, så er det nok lurt å kjappe seg med billetthandlingen dersom man vil få med seg denne begivenheten - i alle fall med tanke på hvor utsolgt hans forrige besøk var.

Det har kommet enkeltdrypp av låter her og der fra Rice de siste årene, mest via bidrag til et par forskjellige samlinger, men tredjealbumet lar vente på seg. Det er foreløpig ikke sagt noe om en oppfølger til Rices andre album, «9», fra 2006, og det er nå over ti år siden debutalbumet «O» ble sluppet. Her fant man blant annet suksessingelen «The Blower's Daughter»:


ANNONCE