Nyhet

Lennon, McCartney, Harrison og Starr sammen igjen?

Lennon, McCartney, Harrison og Starr kan samles igjen - sønnene til de originale Beatles-medlemmene vurderer å starte band sammen.

Norah Jones har klart seg fint hun. Jakob Dylan også. Og Charlotte Gainsbourgh. Rufus Wainwright. Siri Nilsen. Listen er lang over musikere som har fått barn som har gjort det sterkt som musikere på egen hånd. Nå kan det se ut til at fire engelske menn kan forsøke å ta dette hakket lengre enn noen andre har til nå.

Sean Lennon, James McCartney, Dhani Harrison og Jason Starkey er sønner av henholdsvis John, Paul, George og Ringo - og de fire snakker i disse dager om å starte band sammen. Hva slags band dette kommer til å være, og om det kommer til å ha noen annen direkte tilknytning til The Beatles, vites foreløpig ikke.

Det foreligger ingen konkrete planer, og den eneste som skal stille seg litt skeptisk til opplegget er Starkey. I et intervju med BBC uttaler James McCartney seg:

– Jeg vil gjøre det. Sean virket interessert og Dhani virket interessert.

BBC har døpt saken The Beatles - The Next Generation. La oss i det minste håpe at dette ikke blir navnet de fire går for om det blir noe av.

ANNONCE