Nyhet

Inferno røper første 2013-headliner

Inferno 2012 rakk ikke å bli ferdig før en av neste års headlinere ble avslørt - 2013s første navn er blant landets mest eksperimentelle svartmetallband.

Det virker som at Inferno har tenkt å gjøre tradisjon av det å avsløre en av neste års artister allerede under festivalen året før. Under Inferno 2011 ble Arcturus, Borknagar og Witchery avslørt til Inferno 2012, og denne helgen ble de norske metallheltene i Solefald meldt klare for Inferno 2013.

Solefald er kjent som et av de mest uforutsigbare av svartmetallbandene her til lands, og de har gjort seg bemerket med sine tidvis svært eksperimentelle påfunn.

Dette blir første gangen Solefald spiller på Inferno. Festivalen foregår hver påske i hovedstaden, og i 2013 faller påsken tidlig. 27.-30. mars 2013 er det klart for den trettende utgaven av Inferno. Når duoen Solefald står på scenen, så er det In Vain som fungerer som backingband. 


GAFFA var på plass på Inferno denne helgen - sjekk alle bildene fra festivalen, tatt av fotograf Ole Kristiansen, og les anmeldelser av konsertene med Sólstafir og Earth/Mount Eerie/Ó Paun.

ANNONCE