Nyhet

«All I Want For Christmas Is Glue»

Haust og Okkultokrati slipper noen hardtslående alternative julelåter på syvtommeren «Black Hole X-mas» - hør smakebit her.

For mange er julemusikken en essensiell del av julen, men når det gjelder populærmusikalske bidrag så er det vel få kategorier som er mer utskjelt enn julemusikken. Når det gjelder de mer alternative juleutgivelsene, så kan det hende at metallbandene Haust og Okkultokratis tar kaka i år. Det er med følgende tekst at plateselskapet Fysisk Format ønsker sine tilhengere god jul:

«For Haust og Okkultokrati og deres Black Hole Crew er det limet som gjelder i juletider: det asosiale limet. Riktignok er limtubene stort sett de samme året rundt, men det er likevel noe eget med tubebruk i den mørkeste tiden av året. Å ta seg en privat hyrdestund og finne høytidsroen, å beskue de fargerike hallusinasjonene på baksiden av øyelokkene, å fordype seg i stjernevrimmelen inne i limkorken.»

Okkultokrati bidrar blant annet med låten «All I Want For Christmas Is Glue», som beskrives som «julehymnen for de som ser flyvende reinsdyr hele året». Hausts bidrag, «No Christmas», kan du høre her:

Haust - No Christmas by TigerFysiskFormat

«Black Hole X-mas» slippes 25. november på Fysisk Format.

ANNONCE