Nyhet

Stjerneregissør bak Loutallicas nye musikkvideo

Hollywood-regissør Darren Aronofsky har laget musikkvideo til låten «The View» av Lou Reed og Metallica - se videoen her.

Filmregissør Darren Aronofsky har stått bak storsuksesser som «Black Swan» og «The Wrestler» og «Requiem For A Dream», Innsatsen hans har skaffet han flere Oscar-nominasjoner, dog ingen av de har blitt med hjem til peishylla til nå.

Nå har regissørstjernen laget musikkvideo til årets mest omtalte samarbeidsprosjekt. Aronofsky uttaler til IFC at han er stor fan av albumet «Lulu» som kom ut i høst:

– Jeg har aldri hørt noe lignende. Halvt Lou, halvt Metallica. Det er et kombinasjon som på overflaten ikke ga noe mening i det hele tatt, men fusjonen endret måten jeg tenker om begge artistene og ble til noe helt nytt. Jeg greide ikke å slutte å høre på det.


«Lulu» har blitt alt fra genierklært til å bli kalt det verste som noensinne har blitt laget. Lou Reed selv har uttalt at han synes dette er noe av det beste han har vært med på i sin karriere. På slutten av videoen hører man Reed rope «Bravo! Bravo! Encore! Brilliant!»

Da er det kanskje mindre diskutabelt hvorvidt musikkvideoen til Aronofsky er en fryd for øyet, se den ferske svart-hvitt videoen her:


 

ANNONCE