Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Fangst ute med ny EP

Fangst, fangst, fangst - over hele linja!

Fangst følger opp Fangst Sinatra, albumet de slapp tidligere i år, med en EP med fire splitter nye låter. GAFFAs anmelder, Daniel W. Gunstveit, var ikke lite begeistret da han i februar kastet terningkast 5/6 til bandets full-lengder nummer to:

"Fangst har helt fra startskuddet i 2021 levert på et imponerende høyt nivå og befester med dette sin posisjon helt i toppen av norsk rock. Mest av alt bærer Fangst Sinatra preg av et voldsomt musikalsk overskudd, og fire gutter som ikke er ferdige med å leke."

Før denne femmeren ga GAFFA også 5/6 til debutalbumet, Føniksinstituttet. 


Gutta er langt i fra ferdig med å leke - og har ennå ikke gitt seg med fulltreffere.. Den skranglete og freidige Fangst-sounden har noe helt ekstraordinært forfriskende ved seg.

Årets Avhopper får vi høre et band som stadig oser av kreativitet, desperasjon og melankoli. Nedenfor kan du kose deg med fire dønn ærlige rockelåter fulle av følelser i regnbuens varmeste farger - som alle er fulladet på up-tempo, trommelommete indierock-energi.

"Bjølsen Sunset" føles som et alt for vått første kyss. "Limbo nr. 3" føles som dagsfylla som tar slutt akkurat i det leken begynner å bli litt for god..


Ch-Check it:

LES OGSÅ - GAFFA ANBEFALER: Fangst vil ha sommer og skolefri

ANNONCE