Artikkel

Utelivskorrespondenten - Uke 8 2024

Her er hva som skjer denne helgen!

Noen av dere som har fulgt med har kanskje fått med dere at utelivskorrespondenten ikke har vært på banen de siste par ukene. Faktisk ikke siden DJ BÓBR og co. spilte på Revolver for et par helger siden.

Utelivsskorrespondenten ble nemlig suspendert fra utelivet etter en feilaktig anklagelse angående flyvende ølglass og et klissvått miksebord til et tosifret antall laken.. Den hektiske og dansbare musikken til BÓBR var allerede skarpladd nok til å lobotomere selv de sterkeste sinn. Det uheldige uhellet funket som bensin på det allerede hete bålet av et hjerneskadet dansegulv.

Albuer svingte og halvtomme glass bestemte seg for å hedre DJ-ene med luftige, våte og til slutt klissete svev. Øyne rettet mot meg fordi jeg så tomhendt ut. Et kjapt logisk resonnement kan fort resultere i at jeg står tomhendt fordi jeg nettopp «mistet» glasset mitt horisontalt i 60 km/t, heller enn faktum at jeg simpelthen ikke drikker. For å kort sitere min helt Ole I’Dole: Det va’kke min skyld! 


Utelivskorrespondenten måtte etter denne hendelsen holde seg lavt i terrenget, men kunne heller ikke bare sitte stille og la potensielle øyeblikk av rent gull smyge usett forbi. Utelivskorrespondenten gikk derfor drastisk til verks for å holde sin anonymitet, og  anskaffet seg en hundemaske av lær fra Duo Shop.

Dermed labbet klubbmusikk-eksperten avsted mot et utested han aldri hadde vært før, nemlig Elsker, hvor han gled i ett med det danseglade klientellet. Etter noen ville dancebattles - og å nesten ha blitt med et swingers-par på nach (som kunne gått riktig galt for en uerfaren hundegutt) landet kvelden trygt i havn på et bitte lite nach hos en Olav Thon-arving. Her ble det spilt Sims 4 til vi hørte de overvintrende fuglene kvitre fra hagen utenfor i morgenlyset. Så ja! Jeg har vært ute, bare enda mer inkognito - og i litt andre kretser enn tidligere.

Og jeg kommer nok til å dra ut igjen, men kanskje litt mer anonymt fremover. Derfor kommer jeg ikke til å si nøyaktig hvor jeg drar, men stifter heller noen potensielle steder opp på denne digitale infotavla, så dere kan sjekke ut selv:


På førstkommende lørdag spiller DJ Gutta og Deejay Avatar opp til dans på Revolver. 

https://www.facebook.com/events/354926957443870

Er du heller i konserthumør denne helgen bør du stikke og se DNA?AND? og Lampeknusekontoret på Hærverk i mårra, fredag. Kort varsel, beklager! Du kan godt fortsette nedover til Boksen om dette skulle gjøre deg mer sulten på god, eksperimentell musikk.


https://www.facebook.com/events/1052305532726354

https://www.facebook.com/events/1819800458459051

3/3 (såklart!) er det 303-maraton på Hærverk med DJ Spacebear, Little Miss Lucifer, Sagittarii Acid, Nadda, Kompressorkanonen, Sannergata, Dajani, DJ Hooker, L.I.T.S.W.D. og Krass, noen du sikkert har hørt om før via jungeltelegrafen eller her på min lille blogg. For de som ikke tar 303-referansen så er dette den knirkende våte synth-bass-lyden som bærer acid-sjangeren som kanskje den tykkeste pillaren i dansemusikk-verdenen. 


https://www.facebook.com/events/248107435008843

Vil også minne om Bjørn Torske på Blå 9/3 om jeg skulle gå awol innen jeg få sagt ifra om det.. Veit aldri. 

https://www.facebook.com/events/894786118853364


ANNONCE