Albumanmeldelse

Like blek som klorvask

Gravity - Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

Gravity

Bullet For My Valentine har hatt god tid på seg. Gravity ender likevel opp som en stor skuffelse.

Da den første singelen fra albumet, Don't Need You, ble sluppet i fjor høst, føltes det endelig som om disse britene hadde noe på gang igjen. Men allerede da singel nummer to, Over It, var ute, ble det raskt klart at tittelen var passende. Og nå gruser resten av albumet definitivt det resterende håpet.

Gravity er minst like blek som klorvask. Ingenting biter, ingenting river tak i deg. I stedet er det en smakløs flekk som flyter helt ned der den tilhører, og kanskje også kom fra; avløpet.

LES OGSÅ: Joe Jackson er død.


Kanskje er det skuffelsens kontrast mot de oppbygde forventningene som gjør det ekstra ille, men man kan absolutt kreve betydelig mer av et såpass beryktet band som dessuten har hatt riktig god tid på seg.

Anmeldelsen fortsetter under videoen.


Man tåler låter som Under Again, men når Don't Need You, som allerede er spilt ihjel, stadig er den i særklasse beste låta på Gravity, da er det bare å konstantere at dette er like fet musikk som Black Veil Brides' tyggegummi-metal eller minimelk.

LES OGSÅ: Joe Jackson er død.

Produksjonen er moderne og tydelig, men ikke engang det gir attitude til låtmaterialet. Tyngdekraften viser seg å ha rasert dette bandet denne gangen - og kanskje for alltid.

LES OGSÅ: Fay Wildhagen er tilbake.


ANNONCE