Nyhet

FKA Twigs finner opp ny følelse på kommende album

Engelske FKA Twigs annonserer oppfølging av fem år gammelt album

Tahliah Debrett Barnett, bedre kjent som FKA Twigs, kunngjorde i går kveld på media X og Instagram at hun gir ut det nye albumet Eusexua 13. september. Sangeren holdt allerede i forrige måned et lyttearrangement i New York, hvor albumet kunne høres fra start til slutt.

FKA Twigs ertet albumet tidligere denne uken med et Instagram-innlegg som viser sangeren barberer halvparten av hodet, med teksten: "Er du klar til å finne det ut?". I går kveld fulgte hun opp innlegget ved å dele en video der flere forteller hva "Eusexua" betyr for dem, med teksten: «Har du opplevd Eusexua? Oppdag 13. september».

Ifølge mediet NME er det nye albumet en oppfølging av 2019-studioalbumet Magdalene. Ventetiden kommer etter at sangeren i fjor annonserte at hun måtte skrive om albumet etter at en hacker fikk tilgang til demoene og delte dem på internett. I mellomtiden ga hun imidlertid ut sin 2022-mixtape kalt Caprisongs, med totalt 17 sanger på.

FKA Twigs deltok nylig som vitne i høringen av den såkalte NO FAKES Act, som tar sikte på å beskytte artister mot brudd på opphavsrett ved kunstig intelligens, etter at hun annonserte at hun ville lage en AI-versjon av seg selv for å gjøre markedsføringen av nye musikk og kontakt med fans lettere i fremtiden.


 

 

GAFFA ANBEFALER: Duster i brenn. kjører Duster 75

ANNONCE