Nyhet

Britisk stjerne til Skral Festival i Grimstad

FKA Twigs med dype toner i sommernatta!

Tahliah Debrett Barnett (bildet) slo igjennom under artistnavnet FKA Twigs i august 2014 med det strålende albumet LP1, som blant annet ble belønnet med seks stjerner her i GAFFA. Siden har hun ikke akkurat løpt ned dørene på norske konsertsteder, derfor er det ekstra gledelig at arrangørene bak Skral Festival i Grimstad i dag bekrefter at den britiske stjernen er en del av sommerens festivalprogram.

— FKA Twigs sin musikk befinner seg i grenselandet mellom en rekke sjangere, og har en særegenhet man rett og slett skal lete lenge etter. Dyp, stemningsfull musikk, som vil passe perfekt inn på Skral, sier Toffen Gunnufsen, bookingansvarlig og daglig leder i festivalen.

Festivalen på Groos i Grimstad arrangeres 12. og 13. juli. Det er også lagt opp til klubbprogram inne i byen på nattestid under festivalen.

I tillegg til sterke internasjonale navn som Mark Ronson, Of Monsters And Men og Anderson .Paak er det tidligere blitt bekreftet at både Ane Brun, Astrid S, Sondre Justad og Band Of Gold kommer til å opptre på Skral Festival denne sommeren.

Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE, og du kan lese mer om festivalen i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE