Nyhet

Snoop Dogg og Zach Bryan i nytt samarbeid

Rapstjernen Snoop Dogg avslører at han jobber med et nytt prosjekt med countryartisten Zach Bryan. Samarbeidet markerer Bryans første prosjekt med en rapper.

Den ikoniske rapperen delte nyhetene i den siste episoden av Today Show, hvor han ble spurt om sine tanker rundt countrymusikk. Selv om han aldri direkte uttrykte følelsene sine om sjangeren, antydet svarene hans at han har en positiv holdning til den.

"Zach Bryan sendte meg en sang. Jeg fikk rappe et vers på den."

Mer informasjon om samarbeidet er foreløpig ukjent, blant annet om det er en singel eller om det blir en del av et større prosjekt fra Bryan.


Bryan slapp nylig albumet The Great American Bar Scene, hvor han samarbeidet med blant andre Bruce Springsteen, John Mayer og John Mooreland.

Snoop Dogg opptrådte i mellomtiden sammen med Dr. Dre på avslutningsseremonien til OL i august, hvor de fremførte klassikeren "The Next Episode". Mens han var der, avslørte Dr. Dre mer om Missionary - den etterlengtede oppfølgeren til Snoop Doggs debutalbum Doggystyle. Albumet forventes å bli utgitt i november og har blant annet en gjesteopptreden av Sting.

Snoop Dogg og Dr. Dre slipper nytt – gjestes av Sting

ANNONCE