Nyhet

Slayer åpner digitalt museum - se eksklusive bilder

Thrash metal-bandet har lansert et digitalt museum – Slaytanic Verses.

Onsdag kunngjorde Slayer via sosiale medier at et digitalt museum nå er tilgjengelig for fans og musikkentusiaster. Museet fungerer som et digitalt samlingssted for bandets historie fra starten i 1981 og frem til i dag.

Slaytanic Verses inneholder bandets personlige arkiv med tidligere usette bilder, instrumenter, kunstverk og historier direkte fra bandet. I tillegg er det unike samleobjekter og mye mer.

Museet er gratis å besøke og vil fortløpende bli oppdatert med nytt materiale. Bandet oppfordrer besøkende til å komme tilbake regelmessig.


"Samlingen vokser stadig, så sjekk inn ofte. Det overrasker deg når du minst venter det," skriver de.

 

 

Det er for tiden nesten 30 gjenstander i museet, inkludert en flyer fra bandets første spillejobb på Battle Of The Bands i 1981, bilder fra 1982 av bandet i glamrock-antrekk, pressemateriale fra deres ikoniske Reign In Blood-turné og nytt materiale fra deres 2019 avskjedsturné.


Slayer gjorde et uventet comeback tidligere i år, og headlinet festivalene Riot Fest i Chicago og Louder Than Life i Kentucky, og avsluttet med et show på Aftershock Festival 10. oktober.

Dream Theater slipper nytt album - Portnoy tilbake etter 15 år

 

ANNONCE