Nyhet

Se One Direction-medlemmenes siste ord til Liam Payne

Bandmedlemmenes siste ord inkluderer blant annet «du var den viktigste i One Direction» – les de inderlige hyllestene nedenfor.

I en tid hvor verden fortsatt prosesserer tapet av en av popmusikkens største stjerner, Liam Payne, har hans tidligere One Direction-bandkamerater Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles og Niall Horan delt dypt personlige og rørende hyllester.

Medlemmene husker ikke bare vennskapet de delte gjennom årene, men også de spesielle øyeblikkene de opplevde sammen på og utenfor scenen. Les deres avskjedene deres her:

Louis Tomlinson: Jeg har vanskelig for å akseptere ideen om å si farvel
Louis Tomlinson delte sin personlige og inderlige hyllest til sin tidligere bandkamerat på Instagram. Dels i et innlegg og dels på historien hans. På sistnevnte skrev den 32 år gamle sangeren blant annet: «Jeg elsker deg, jeg vil alltid være din storebror X». På det faste oppslaget på profilen beskriver han blant annet Payne som «den mest avgjørende delen av One Direction». Han husker Paynes talent for låtskriving, hans sceneopptredener og hans musikalske evner som har bidratt betydelig til bandets suksess. "Takk for at du formet oss, Liam," avslutter han. Til teksten har han lagt ved et bilde av ham og Payne på scenen fra tiden deres sammen i One Direction:


"Jeg er helt knust over å skrive dette, men i går mistet jeg en bror. Liam var en jeg så opp til hver eneste dag – en så positiv, morsom og snill sjel. Jeg møtte Liam første gang da han var 16 og jeg var 18. Jeg ble umiddelbart imponert over stemmen hans, men enda viktigere, etter hvert som tiden gikk, fikk jeg muligheten til å bli kjent med broren jeg hadde lengtet etter hele livet.
Liam var en utrolig låtskriver med god sans for melodi. Vi snakket ofte om å komme tilbake i studio sammen for å prøve å gjenskape låtskrivingskjemien vi hadde bygget opp i bandet. Og for å få orden på ting, etter min mening var Liam den viktigste delen av One Direction. Hans erfaring fra ung alder, hans perfekte tonehøyde, hans scenetilstedeværelse, hans talent for å skrive. Listen fortsetter. Takk for at du formet oss, Liam.
En melding til deg Liam hvis du lytter, jeg føler meg utrolig heldig som har hatt deg i livet mitt, men jeg har veldig vanskelig for å akseptere tanken på å si farvel. Jeg er så takknemlig for at vi kom enda nærmere etter bandet - å snakke i telefon i timevis og mimre om alle de tusenvis av fantastiske minnene vi hadde sammen var en luksus jeg trodde jeg skulle ha med deg resten av livet. Jeg skulle gjerne delt scenen med dere igjen, men det skulle ikke bli sånn.
Jeg vil at du skal vite at hvis Bear noen gang trenger meg, vil jeg være onkelen han trenger i livet, og jeg vil fortelle ham historier om hvor flott faren hans var. Jeg skulle ønske jeg hadde sjansen til å si farvel og fortelle deg en gang til hvor mye jeg elsket deg.
Payno, gutten min, en av mine beste venner, broren min, jeg elsker deg, kompis. Sov godt X."

 

Zayne Malik: "Jeg fikk aldri takket deg ..."
Kort tid etter at Louis Tomlinson delte innlegget sitt, skrev også 31 år gamle Zayn Malik en hilsen på sin Instagram-profil. Bildeteksten er enkel, men sier alt: "Love you bro," hvor bildet er av de to som sover sammen i en bil. Et minne som antagelig stammer fra en av deres turneer fra tiden som band. I tillegg har han også delt et bilde med en spesiell tekst, der han blant annet skriver at han aldri rakk å takke Liam Payne for støtten han ga i noen av de vanskeligste periodene i livet hans. Hele teksten lyder:
"Liam, jeg har tatt meg selv i å snakke høyt til deg i håp om at du kan høre meg. Jeg kan ikke annet enn å tenke egoistisk at vi burde hatt mange flere samtaler i livene våre. Jeg fikk aldri takk for at du støttet meg gjennom noen av de vanskeligste tidene i livet mitt. Da jeg savnet hjemme som 17-åring, var du alltid der med et positivt sinn og et beroligende smil, og du fortalte meg at du var vennen min, og at jeg var elsket.
Selv om du var yngre enn meg, var du alltid mer fornuftig enn meg. Du var viljesterk, hadde sterke meninger, og du hadde ikke noe imot å fortelle folk når de tok feil. Selv om vi stanget hodet noen ganger på grunn av det, respekterte jeg deg i all hemmelighet alltid for det. Når det kom til musikk, Liam, var du den mest kvalifiserte på alle måter. Jeg visste ingenting i sammenligning; jeg var et barn uten erfaring, og du var allerede en proff. Jeg var alltid glad for å vite at uansett hva som skjedde på scenen, kunne vi alltid stole på at du visste hvilken vei vi skulle styre skipet neste gang.
Jeg mistet en bror da du forlot oss og jeg kan ikke forklare hva jeg ville gitt for å bare klemme deg en siste gang og si ordentlig farvel og fortelle deg at jeg elsket og respekterte deg så mye. Jeg vil alltid ta vare på minnene jeg har med deg i hjertet mitt for alltid. Det er ingen ord for å rettferdiggjøre eller forklare hvordan jeg har det akkurat nå annet enn at jeg er helt knust. Jeg håper at uansett hvor du er akkurat nå, har du det bra og vet hvor elsket du er.
Jeg elsker deg, bror."

 


Harry Styles
Den 30 år gamle sangeren, låtskriveren og skuespilleren, Harry Styles, delte sin hyllest fylt med kjærlighet og respekt for en venn som han uten tvil vil savne. På posten kan man se Liam Payne sitte på en scene med ryggen vendt imot kamera. Styles' inderlige tanker fokuserer spesielt på Liam Paynes etterlatte familie. I tillegg hyller han sin nære venn for gleden han ga de rundt seg, samt det uforglemmelige båndet de to delte gjennom årene:
"Jeg er knust over Liams bortgang. Hans største glede var å gjøre andre mennesker glade, og det var en ære å være ved hans side mens han gjorde det. Liam levde åpent, med hjertet på rett sted, og han hadde en livsglede som gjorde han varm, støttende og utrolig kjærlig. Årene vi tilbrakte sammen vil for alltid være noen av de mest dyrebare årene i mitt liv.J eg vil alltid savne min kjære venn. Hjertet mitt gråter for Karen, Geoff, Nicola og Ruth, sønnen hans Bear, og alle de rundt om i verden som kjente og elsket ham slik jeg gjorde. - Harry".


 


Niall Horan: Jeg visste ikke da jeg klemte ham farvel at det var farvel for alltid
Det siste bandmedlemmet, Niall Horan, har nettopp avsluttet sin åtte måneder lange turné, The Show Live On Tour. Under denne turneen, nærmere bestemt 2. oktober, fikk han besøk av Liam Payne på scenen. Det skriver magasinet People. Den 31 år gamle Horan refererer også til dette besøket i sitt minneinnlegg på Instagram, som inkluderer et bilde av de to stjernene sammen fra One Direction-dagene. Han skriver:

"Jeg er helt knust over at min fantastiske venn Liam har gått bort. Det føles bare ikke riktig. Liam hadde en smittende energi for livet og lidenskap for arbeidet sitt. Han var den lykkeligste personen i ethvert rom og fikk alltid alle andre til å føle seg like glade og trygge. All latteren vi har delt gjennom årene, noen ganger over de enkleste tingene, fortsetter å dukke opp, mens jeg er trist. Vi fikk sjansen til å leve ut våre villeste drømmer sammen, og jeg vil verne om hvert øyeblikk vi hadde for alltid. Båndet og vennskapet vi hadde skjer ikke ofte i løpet av livet. Jeg føler meg så heldig at jeg fikk se ham her om dagen. Dessverre visste jeg ikke da jeg klemte ham og sa farvel den kvelden, at det var farvel for alltid. Det knuser hjertet mitt.
All min kjærlighet og kondolanser går til Geoff, Karen, Ruth, Nicola og selvfølgelig sønnen hans Bear.
Takk for alt, Payno. Elsker deg bror.
- Niall"

 


 


TMZ får kritikk for bilder av død stjerne - avpublisert

 

 

ANNONCE