Nyhet

Diddys mor forsvarer sønnen sin: «Det er hjerteskjærende»

For første gang siden anholdelsen står Diddys mor Janice Small Combs frem

Den amerikanske rapperen Sean «Diddy» Combs har brukt mye tid i medias søkelys etter at han ble anklaget for menneskehandel, seksuelle overgrep, doping og andre voldelige handlinger. Saken har bare blitt enda større den siste tiden. Nå står moren til Diddy frem for å forsvare sønnen sin for første gang.

LES OGSÅ - Detaljer: Diddy under selvmordsvakt

Denne søndagen ga Janice Small Combs, gjennom sin advokat Natlie G. Figgers, ut en uttalelse på vegne av hele Diddys familie. I uttalelsen, ifølge The Hollywood Reporter, som innhentet uttalelsen, kommer det frem at moren forsvarer sønnen sin og skriver at han ikke er perfekt og har «gjort feil i fortiden slik vi alle har gjort». I tillegg legger hun til at sønnen ikke er skyldig i noen av de nå mange anklagene mot ham.


"Det er hjerteskjærende å se sønnen min bli dømt ikke for sannheten, men for en fortelling skapt av løgner. Å være vitne til det som ser ut til å være en offentlig lynsjing av sønnen min før han har hatt en sjanse til å bevise sin uskyld. Som ethvert menneske, fortjener sønnen min å ha sin dag i retten, for å endelig dele sin side og bevise sin uskyld," skrev Janice Small Combs i uttalelsen.

I tillegg kommenterer hun også saken med eks-kjæresten sangeren Cassie, som i november i fjor anklaget Diddy for vold. Anklagene han nektet for inntil en video av en voldelig hendelse mellom ham og ekskjæresten ble utgitt i mai 2024, hvoretter han delte en unnskyldning i en video på sosiale medier.

"Sønnen min har kanskje ikke vært helt sannferdig om visse ting, som å nekte for at han noen gang har vært voldelig med en ekskjæreste når hotellets overvåking viste noe annet. Noen ganger blir sannheten og en løgn så tett sammenvevd at det blir skremmende å innrømme en de av historien, spesielt når den sannheten er utenfor normen eller for komplisert til å bli trodd. Dette er grunnen til at jeg tror min sønns sivile juridiske team valgte å nå et forlik under eks-kjærestens sak i stedet for å forfølge den, noe som resulterte i en kjedereaksjon ettersom den føderale regjeringen brukte denne avgjørelsen mot sønnen min, ved å tolke den som en innrømmelse av skyld," sa Janice Small Combs.


I uttalelsen sier moren også at hun er trist over hvordan offentligheten har vendt seg så raskt mot sønnen hennes: "Det er virkelig hjerteskjærende å se verden snu seg mot sønnen min så raskt og enkelt på grunn av løgner og misforståelser, uten noen gang å høre hans side eller gi ham muligheten til å presentere sin versjon."

I uttalelsen kommer det også frem at moren mener de mange anklagene kommer fra personer som er på jakt etter å få økonomisk utbytte i kjølvannet av Cassie-anklagene, og at disse anklagene bidrar til å forhindre ofre for «ekte» seksuelle overgrep i blir tatt på alvor. Hele uttalelsen kan leses her.

Uttalelsen kommer kort tid etter en pressekonferanse der advokat Tony Buzbee avslørte at 120 personer, inkludert 60 kvinner og 60 menn, har anklaget Diddy for voldelige forbrytelser som fant sted mens mange av dem var mindreårige, de yngste så unge som ni år gamle. På den samme pressekonferansen avslørte han også at flere personer og involverte parter som «oppmuntret til eller muliggjorde» forbrytelsene, altså de «som var tilstede og ikke gjorde noe for å stoppe det», vil bli målrettet av anklagene.


I en uttalelse til Rolling Stone etter pressekonferansen, kunngjorde Combs' advokat, Erica Wolff, "Som Mr. Combs' juridiske team har understreket, kan han ikke ta opp alle urettmessige påstander i det som har blitt et hensynsløst mediesirkus. Når det er sagt, avviser Mr. Combs ettertrykkelig og kategorisk (...) enhver påstand om at han har misbrukt noen seksuelt, inkludert mindreårige. Han ser frem til å bevise sin uskyld og rettferdiggjøre seg selv i retten hvis og når krav blir innlevert og forkynt der sannheten vil bli etablert basert på bevis, ikke spekulasjoner."

 

ANNONCE