Nyhet

Bose klar med liten hjemmehøyttaler

SoundLink Home er en liten bluetooth-høyttaler som lover å passe inn i alle hjem

Det er ingen tvil om at Bose har øynene festet på hjemmemarkedet, og SoundLink Home er den nyeste høyttaleren i serien av produkter for hjemmebrukere.

Den nye høyttaleren er en bluetooth-høyttaler, og Bose lover at selv om den er kompakt, så skal den fortsatt levere en veldig kraftig lyd – og samtidig passe inn i alle rom i huset.

For å sikre god lyd har Bose utstyrt den lille hjemmehøyttaleren med en transduser som dekker et stort område av frekvenser og en dobbel passiv radiator som skal omforme vibrasjoner til en dyp bass som kan fylle ethvert rom.


I tillegg skal dette være en fleksibel høyttaler, for Bose har utstyrt den med en usb-c-inngangsport, slik at brukerne kan sende lyd til den fra en bærbar datamaskin eller andre musikkilder, uten å måtte streame via bluetooth.

Høyttaleren kan også kobles sammen med en ytterligere SoundLink Home-høyttaler for å gi en ekte stereoopplevelse.

Når Bose sier kompakt, mener de det virkelig. SoundLink Home er bare små 21,6 cm bred, 11 cm høy og 5,8 cm dyp, og vekten er under 1 kg med kun 875 gram.


Det er flott å se at Bose har gitt høyttaleren Bluetooth 5.3, noe som burde sikre både god strømmet lyd og energibesparelse. Det betyr også at SoundLink Home burde kunne kjøre omkring 9 timer på en full oppladning.

LES OGSÅ: Sony lanserer nye lydprodukter

ANNONCE