Nyhet

Sonos Voice Control er nå tilgjengelig for Spotify-abonnenter

En gratis oppdatering fra Sonos gir Spotify-brukere stemmekontroll

Det er gode nyheter for Spotify-abonnenter, for høyttalerprodusenten Sonos har nettopp oppgradert produktene sine, slik at programvaren for stemmekontroll nå har integrasjon med Spotify.

Sonos informerer at stemmekontroll kan mer enn bare å hoppe over en sang eller justere volumet. Den nye integrasjonen skal gjøre det mulig å be Sonos-anlegget ditt om å spille musikk i et bestemt rom hvor du har en Sonos-høyttaler, selvfølgelig, du kan be anlegget om å legge til sanger i en bestemt spilleliste, koble høyttalere i grupper eller fjerne dem igjen, og mye mer.

Dette skal også fungere med produsentens bærbare høyttalere, slik at du ikke bare får denne funksjonen på Sonos-høyttalere som er koblet til ditt trådløse nettverk.


Det er imidlertid ikke bare Spotify som vil nyte godt av den nye oppgraderingen, stemmekontrollen fungerer også med Amazon Music, Apple Music, Deezer og Pandora.

Det er imidlertid ikke alle Sonos-høyttalere som vil fungere med programvareoppgraderingen, stemmekommandoene krever selvfølgelig at Sonos-høyttaleren er utstyrt med en mikrofon, noe som betyr at One SL, Arc Soundbar og begge generasjonene av Sonos Beam Soundbar ikke er støttet.

Til slutt påpeker Sonos at alt du sier aldri forlater høyttaleren eller hjemmet ditt, så du trenger ikke å bekymre deg for at stemmen din plutselig ender opp i skyen – hvor andre kanskje kan få tilgang til den.


LES OGSÅ: Nå kan gamle Bang & Olufsen-høyttalere strømme musikk

ANNONCE