Nyhet

Nå kan gamle Bang & Olufsen-høyttalere strømme musikk

En ny strømmeboks gjør klassiske Bang & Olufsen-høyttalere om til et trådløst høyttalersystem

Nylig har Bang & Olufsen lansert Beoconnect Core, en strømmeboks som blant annet kan koble folks gamle, eller klassiske, Bang & Olufsen-høyttalere til deres favorittapp.

Beoconnect Core kan noen ekstra triks, med den kan brukerne også koble til sine Bang & Olufsen-platespillere eller musikksystemer til Bang & Olufsen-høyttalere, samt koble Bang & Olufsen-høyttalere til hvilket som helst TV.

I en pressemelding forklarer Bang & Olufsen at dette er mulig selv med produkter som er mer enn 30 år gamle.


Beoconnect Core er designet etter cradle-to-cradle-prinsippene, som er en del av produsentens arbeid for å forlenge levetiden på deres produkter.

De forteller også at Beoconnect Core tilbyr flere tilkoblingsmuligheter som Powerlink og USB, som er optimalisert for høyttalerne Beolab 50 og Beolab 90, samt line-in for platespillere og andre kilder.

"Målet vårt er å skape produkter som kan vare hele livet, og Beoconnect Core er et viktig tillegg til vårt produktsortiment som gjør det mulig for oss å oppfylle vårt løfte om lang levetid for våre produkter,” skriver Michael Henriksson, visepresident for produktmarkedsføring hos Bang & Olufsen i pressemeldingen.


Det er også mulig, gjennom Beoconnect Core, å koble til tredjepartsskjermer med HDMI eARC, slik at brukerne kan få bedre lyd enn det et tradisjonelt TV kan tilby.

LES OGSÅ: Apple AirPods Pro kan hjelpe hørselshemmede

ANNONCE