Nyhet

JBL & Martin Garrix Music Academy er igjen åpent for søknader

I 2023 åpnet musikkakademiet for første gang, og nå er de igjen klare til å motta søknader

Da er det gode nyheter for nye kunstnere som gjerne vil ha hjelp til å komme videre opp i musikkverdenen. JBL & Martin Garrix Music Academy, som ble lansert tilbake i 2023, er nå igjen klar til å styrke nye kunstnere ved å ønske velkommen til et eksklusivt tredagers program på STMDP Studios i Amsterdam i november.

Tanken bak musikkakademiet er å hjelpe talenter med kunnskap, inspirasjon og støtte for bedre å lykkes i musikkverdenen.

De gir 30 potensielle musikere, låtskrivere, sangere og produsenter muligheten til å lære av bransjeeksperter og bygge et nettverk med andre kunstnere.


Ifølge en pressemelding fra JBL, vil musikkakademiet gi deltakende kunstnere innsikt i forskjellige aspekter av musikkindustrien for å forberede dem til suksess. Det vil blant annet være workshops ledet av det JBL selv kaller ledende personligheter innen musikkindustrien, inkludert Martin Garrix, som har fokus på musikkskaping, branding og forretningsaspekter.

Samtidig forteller JBL i pressemeldingen at de støtter flere alumni fra årgang 2023 med muligheten til å presentere musikken sin og representere JBL på hendelser og festivaler som Montreux Jazz Festival, JBL Snow Party og flere.

For å delta må kunstnere søke ved å sende inn en motivasjonsvideo og inntil tre musikalske spor som best representerer deres personlige lyd. Det er mulig å søke om opptak på globalt nivå frem til 30. april. Mer informasjon kan leses her.


LES OGSÅ: Sennheiser sine nye in-ear-hodetelefoner kommer med mange nye teknologier

ANNONCE