Nyhet

Sennheiser sine nye in-ear-hodetelefoner kommer med mange nye teknologier

Momentum True Wireless 5 lover blant annet tapfri teknologi og ultra-lav latenstid

Det er ikke så ofte Sennheiser slipper et nytt in-ear-hodetelefon sett på markedet, men nå har de lansert Momentum True Wireless 4, deres nyeste generasjon av helt trådløse in-ear-hodetelefoner, og løftene er både mange og store.

I en pressemelding forteller de blant annet at hodetelefonene er en fusjon av høy lydkvalitet, nyeste funksjoner og personlig komfort.

Hodetelefonene skulle blant annet sette brukeren i sentrum, og støtter derfor den nyeste Bluetooth-standarden, 5.4.


Hodetelefonene er basert på Qualcomm S5 Sound Gen 2-plattformen, og støtter aptX Lossless samt aptX Adaptive Audio, og Bluetooth LE Audio med LC3 samt Auracast er på vei i en kommende firmwareoppdatering.

Sennheiser forteller også at det er kommet et forbedret antenne-design som skulle gi bedre RF-følsomhet, noe som igjen skulle gi et forbedret signal-støy-forhold.


Når det kommer til batterilevetiden, så skal det være opptil 7,5 timers lyttetid i hodetelefonene alene, og når etuiet tas med, så skal det være opptil 30 timers lyttetid.

Hodetelefonene støtter også hurtiglading, og Sennheiser lover at på bare 8 minutter kan Momentum True Wireless 4 gi opptil 1 times ytterligere lyttetid.

Det er mange nye teknologier innebygget i hodetelefonene, blant annet er det et 6-mikrofon-oppsett som lover å gjøre det lettere for hodetelefonene å fange opp stemmen under telefonsamtaler, og være bedre når det kommer til adaptiv støyreduksjon, ANC.


Til slutt er det en adaptiv equalizer som overvåker frekvenssammensetningen av lyden som blir spilt av, slik at den kontinuerlig kan forbedre og tilpasse lyden.

LES OGSÅ: Bygg din egen platespiller (ish)

ANNONCE